Hi, ik ben Elvira.

 

Ik ben Elvira Nanariain en oprichter van Het Inspiratie-Moment.

Het Inspiratie-Moment is ontstaan vanuit mijn eigen verlangen en passie. Maar ik denk ook vanuit mijn eigen behoefte.

‘Van mens tot mens, van hart tot hart’ is wat ik belangrijk vind in mijn leven. Ik vind het enorm waardevol om met anderen te verbinden. Soms kun je je best alleen voelen en dan is het heel fijn om een groep vrouwen om je heen te hebben waarmee je alles kunt delen.

De Inspiratie-Momenten die ik organiseer voor vrouwen zijn zo kostbaar. Een plek waar iedere vrouw welkom is en zichzelf mag zijn. Verbinding met jezelf staat centraal, het ZIJN wie je bent is goed genoeg.

Daarnaast is het verbinden met elkaar, verhalen delen, nieuwe vriendschappen sluiten en je gezien en gehoord voelen zo belangrijk. Dit is uiteindelijk wat we allemaal nodig hebben. Door middel van de Inspiratie-Momenten hoop ik iedere vrouw weer terug te brengen naar de kern. Naar het leven zoals het voor jou als vrouw bedoelt is.

Vaak cijferen vrouwen zichzelf weg, altijd maar rekening houdend met de behoefte van een ander. Des te meer is het belangrijk om tijd aan jezelf te besteden; jezelf het allerbeste te gunnen! Het brengt je dichterbij de meest belangrijke persoon in jouw leven: JEZELF!

 

 

Meer over mij

Ik ben opgegroeid in de Betuwe, ik heb jaren op Curaçao gewoond en nu woon ik samen met de liefde van mijn leven en met onze prachtige zoon in Haarlem. Ik hou ontzettend van koken en bakken en ja, ik vind het ook heerlijk om het op te eten ;) gezellig samen met familie en vrienden.

Daarnaast werk ik een paar uur per week met al mijn liefde in de ouderenzorg.