Het Inspiratie-Moment bestaat uit verschillende concepten.

Zo is Het Inspiratie-Moment op locatie met recht de kers op de taart! Een fantastische dag waarin je helemaal in de watten gelegd wordt.

Elvira zoekt zorgvuldig en met liefde de mooiste plekjes uit in Nederland (en hopelijk binnenkort ook in het buitenland). Hidden Gems ook wel genoemd; de verborgen parels en net even anders dan anders. Op deze dagen staan verbinding, diepgang, creatieve workshops en heerlijk eten en drinken centraal.

Zeer binnenkort wordt ook de community inclusief membership FEMMES gelanceerd! Een prachtige, veilige plek (online en live) waar jij als vrouw volledig kunt ZIJN wie je bent.

We maakten afgelopen kerst ook kennis met Het Momentje door de brievenbus. Een pakketje vol met verrassingen voor jou of als cadeau voor een ander.

Momenten voor het leven dus ;-).

 

Video is gemaakt door Mothee Blacx Productions.

De Inspiratie-Momenten op locatie

Tijd nemen voor jezelf is in deze drukke maatschappij lastig maar wel belangrijk. Even stoppen met rennen en vliegen en jezelf een heerlijke dag gunnen.

  • Geïnspireerd en gemotiveerd worden.
  • Op de meest mooie plekken in Nederland.
  • Een belevenis voor het leven.
  • Andere vrouwen leren kennen.

Maak kennis met FEMMES

Op zoek naar verbinding met anderen maar ook zeker met jezelf?

  • Je gezien en gehoord voelen.
  • Een veilige plek voor al jouw vragen, behoeften en jouw ZIJN.
  • Maandelijks thema wat we met elkaar over gaan praten.
  • Kortingen op de Inspiratie-momenten op locatie.

Momentje door de brievenbus

Een Momentje door de brievenbus; een pakketje vol verrassingen voor jezelf of een ander.

Mijn doel is om vrouwen te bekrachtigen. Dat iedere vrouw mag gaan inzien dat ze goed genoeg is. En geliefd om wie ze is en niet om wat ze doet. Dat vrouwen op hun plek in het leven mogen gaan staan. Dat ze kunnen genieten, tijd voor zichzelf mogen maken en vanuit hun hart keuzes zullen maken om te doen waarvoor ze gemaakt zijn.